ویزای توریستی اندونزی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند.
برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت اندونزی در تهران انجام می‌گیرد. مدت اعتبار ویزای اندونزی دو ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد.
برای تقاضای ویزای اندونزی، مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است.

مدارک لازم برای ویزای اندونزی

  • شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی از تمام صفحات

  • گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

  • دو قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد، در ابعاد ۶٠/۳۰ در ۴۰ میلی‌متر.

  • آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت اندونزی ارائه شود.

توجه: موجودی حساب باید حداقل ۱۰ میلیون تومان باشد.

  • بلیط هواپیما یا رزرو قطعی پرواز رفت و برگشت به مقصد اندونزی

  • تاییدیه قطعی رزرو هتل در اندونزی برای کل مدت اقامت.